90-Jarige dame weigert chemotherapie voor haar kanker, maar wat ze in plaats daarvan doet? BRILJANT!

Maak kennis met Norma, een 90-jarige vrouw die een avontuurlijker leven lijdt dan de meesten van ons zich kunnen inbeelden.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Norma heeft haar deel van verdriet en verlies al wel gehad in het leven. Vorig jaar overleed haar 67-jarige echtgenoot en enkele dagen later ontdekten artsen een dodelijk kankergezwel in haar baarmoeder. Norma, haar familie en de artsen waren op het ergste 2012/2013 voorbereid.

Maar in plaats van zich klaar te maken voor haar behandeling, waaronder een operatie en navolgende chemotherapie, besloot Norma te vertrekken. Ze verliet het ziekenhuis en ging samen met haar familie op reis met een camper. Het was een heftige beslissing, maar Norma stond er volledig achter.

Zij en haar familie hebben de voorbije zes maanden gereisd, waarbij ze verschillende adembenemende plekken bezochten. Bekijk hieronder de foto’s en het hartverwarmende verhaal van haar avontuur.

omareizen1

Norma, 90 jaar, heeft een heftige periode achter de rug.

In slechts een week tijd verloor ze haar echtgenoot en werd er geconstateerd wholesale nba jerseys dat ze aan een dodelijke kanker leed.

omareizen2

Eerst vonden de doktoren bloed in haar urine en nodigden haar uit voor een echografie.

Het bleek dat ze kanker had, en de doktoren begonnen meteen de behandelingsmethoden op te sommen.

omareizen3

Er zou een operatie moeten plaatsvinden, gevolgd door chemotherapie.

Maar Norma voelde zich uitgeput. Ze keek de dokter recht in de ogen aan en zei: “Ik ben 90 jaar oud. Ik cheap jerseys ben er vandoor!”

omareizen

Ze had haar beslissing besproken met haar zoon, haar schoondochter en de rest van de familie.

De doktoren cheap mlb jerseys konden haar beslissing niet verbieden – sterker nog, ze lieten Mandarin. haar gaan!

omareizen34

“Als dokters zien we elke dag hoe een kankerbehandeling eruit ziet,” vertelde een van de artsen van Norma.

“Een ziekenhuisopname, operaties, vreselijke bijwerkingen en er is geen enkele garantie dat ze de heftige operatie zal overleven. Ik zou precies hetzelfde hebben gedaan als zij.”

Dus wenste hij haar het allerbeste en veel plezier tijdens de reis.

omareizen5

Norma ging met haar familie op reis, en samen brachten ze een bezoek aan alle bestemmingen die Norma altijd al gezien wilde hebben.

omareizen6

Zes maanden lang reisden Norma en haar familie in een camper door de Verenigde Staten.

Ze zijn zelfs naar landen zoals China gereisd.

Gelukkig heeft Norma nog geen pijn ondervonden en heeft zelfs het gevoel dat haar tumor aan het verkleinen is.

omareizen7

Tot nu toe hebben Norma en haar familie al verschillende nationale parken bezocht, de Rocky Mountains, New Orleans en ze hebben zelfs een traditionele inheemse ceremonie bijgewoond.

Tijdens een ballonvaart kon ze op haar stoeltje in het mandje van de hete luchtballon van een prachtig uitzicht genieten.

omareizen8

Hoewel ze het zwaar te verduren kreeg, behoudt Norma een uitermate positieve kijk op het leven.

“Blijf elke dag bidden en God zal voor je zorgen, zelfs wanneer het lijkt alsof je niet meer voor jezelf kunt zorgen,” zegt Norma.

omareizen9

“Ik ben Therapy blij dat ik voor veel mensen een Launch inspiratiebron kan zijn,” plaatste ze op Facebook toen ze erachter kwam dat haar pagina al meer dan 5000 volgers had.

omareizen10

Haar laatste stukje advies voor ons? “Blijf gewoon je ding doen, dan komt het goed.”

Vergeet dit inspirerende verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook om te laten zien dat je Norma en cheap jerseys haar familie steunt.
[mashshare]