De artsen zeggen tegen de vader, dat hij zijn stervende dochter “niet verder moet kwellen”. 30 minuten later kunnen ze niet geloven wat hij gedaan heeft

Dit verhaal speelt zich af in de nacht van 31 december van het jaar 2013 in de Oekraïense stad Dnipro. Ruslan en Anastasia Odonec vieren in hun nieuwe huis een groot oudejaarsfeest met hun twee kinderen, vrienden en ouders. Ze hebben lang gespaard en eindelijk hebben ze genoeg plaats voor iedereen. Ze hebben zelfs een kelder met een zwembad. Maar wat een mooie start van het nieuwe jaar moest worden, draaide uit op een ware nachtmerrie.

baby1

Terwijl de volwassenen in de keuken het eten voorbereidden, speelden de vijfjarige Radomir en zijn driejarige zusje Alesya met hun neefjes. Dan merken de ouders dat hun kinderen wel erg stil zijn. Normaal schatert de lach van Alesya door het hele huis, maar nu kon men wel een speld horen vallen.

baby2 (1)

De vader zoekt in het hele huis naar de kinderen. Als hij ze eindelijk vindt, bekomt hij de schrik van zijn leven. Alesya ligt roerloos op de bodem van het zwembad. Hij trekt het kleine lichaam van zijn dochter onmiddellijk op het droge, maar ze ademt niet meer.