Dit kleine meisje verdween in 2007 – 9 jaar later krijgen de ouders dit BIZARRE nieuws te horen.

Het gezicht van Madeleine McCann haalde de internationale pers nadat ze op 3 mei 2007 als vermist werd opgegeven in het vakantiehuisje van haar familie in Praia de Luz in Portugal. Volgens The Telegraph werd McCann het laatst opgemerkt toen ze veilig in haar bedje werd ondergestopt.

Niettemin werd Madeleine omstreeks 10 u ’s avonds als vermist opgegeven toen haar moeder even in haar kamer ging kijken en moest vaststellen dat ze verdwenen was.

maddie1

Het daaropvolgende onderzoek, dat jaren duurde, viseerde de ouders als verdachten, alsook verschillende mysterieuze mannen die door ooggetuigen zouden opgemerkt zijn met Madeleine.

Een van de theorieën is dat het kind per ongeluk door de ouders gedood werd door haar een overdosis aan slaapmiddelen toe te dienen, waarna ze haar verdwijning faketen en haar lichaam verborgen.

Maar in 2008 werden de ouders van elke verdachtmaking vrijgesteld.

maddie2

Ondertussen verklaart de hoofddetective dat het onderzoek zou afgesloten worden. Er is echter nog een spoor dat gevolgd wordt en daarover zou in de komende maanden uitsluitsel gegeven worden.

In maart 2016 kreeg het onderzoek echter een verrassende wending toen het kind in Paraguay zou opgemerkt zijn.

Ondertussen zet de familie hun zoektocht onvermoeid verder. De Facebookpagina van de familie McCann smeekt om hun dochter niet op te geven.

Op 12 mei 2016 zou Madeleine 13 jaar geworden zijn.

Dit is en blijft toch een zeer eigenaardige historie. Wat denk jij hiervan?

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!