Ken je haar nog? Hoe zou Pippi Langkous er nu uit zien? Ongelooflijk!

Wie is er niet opgegroeid met de vrolijke kinderserie Pippi Langkous? Miljoenen mensen over de hele wereld zaten jarenlang aan de buis gekluisterd als Pippi en haar vriendjes Annika en Tommy te zien waren. Hoe zou het nu, 45 jaar later, met Pippi Langkous gaan?

Zo ziet Pippi er nu uit!

pipilangkous

Je zou denken: de serie, die in 1967 voor het eerst op televisie te zien was, trok zóveel kijkers, daar hebben de 3 kindsterretjes bakken met geld aan verdiend. En ze waren vast de meest gevraagde acteurs in Zweden en daarbuiten. Maar niets is minder waar.

Het is in Zweden verboden om kinderen te betalen, waardoor geen van de 3 financieel heeft geprofiteerd van het enorme succes. Daarom hebben ze nu alle 3 een ‘gewone’ 9-tot-5-baan. Pippi Langkous werkt als medisch secretaresse, Annika is verpleegster geworden en Tommy is manager van een bedrijf in Zweden.
Zo ziet Tommy er nu uit!

pipilangkous1

En zo ziet Annika er nu uit!

pipilangkous2

Pipi Langkous is nog steeds mateloos populair bij jong en oud. De Deense kindertelevisie zendt de beroemde kinderserie nog steeds uit. Het was en is nog steeds onze heldin. Keek jij ook altijd samen met je vrienden naar Pippi Langskous? Deel dan dit bericht met je vrienden en familie!
[mashshare]