Man die 6 honden uitlaat, schokt iedereen als hij hun leibanden afdoet en ze elke beweging van hem op de voet volgen.

Eigenaars en hun honden kunnen zeker een bijzondere band hebben, en vooral vertrouwen is erg belangrijk. Maar je zou er wellicht nog niet aan denken om zonder leiband met je hond op straat te wandelen – laat staan dat je zes honden los zou laten lopen.

De 23-jarige Augusto Deoliveira ademt al heel z’n leven lang honden uit en is tevens hondentrainer. Enkele jaren geleden kreeg Augusto plotseling een heleboel aandacht op YouTube.

“Mijn honden kennen me als een lid van de roedel. Ik breng heel veel tijd met hen door. Ik voed hen, ik laat hen uit en ik doe zowat alles met hen.”

De jongeman postte een video van zichzelf hoe hij met zijn zes honden op stap is door de straten van Boston, Massachusetts. Aanvankelijk zitten alle honden – Hannah, Harmony, Jenna, Griffin, Priscille en Savanah – nog aan de leiband.

Dan begint Augusto hen een voor een los te maken. Hij doet het een voor een zodat alle honden zich aan de nieuwe omgeving van de drukke straat kunnen aanpassen. Daarop loopt hij gewoon met zes honden los over straat en ze gedragen zich voorbeeldig! Augusto houdt zijn honden echt op een indrukwekkende manier onder controle.

 

 

Wat een geweldig zicht! Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!